Studio – Holubice

Podívejte se na můj zrealizovaný projekt.

Studio Holubice je mistrovským příkladem toho, jak lze efektivně a elegantně využít omezený prostor. Navržené tak, aby maximálně využilo dostupné plochy, a zároveň zajistilo příjemné a vzdušné prostředí, představuje dokonalou kombinaci praktickosti a estetiky.

Využitím světlého dřeva v interiéru, studio získává moderní vzhled a zároveň se stává útulným místem pro každodenní život. Rozvržení prostoru je promyšlené tak, aby bylo možné snadno oddělit tři hlavní oblasti – pracovní kout, společenský prostor a kuchyni, aniž by jeden prostor narušoval druhý.

Velký důraz byl kladen na vytvoření prostředí, které je vhodné pro práci z domova, což je klíčové pro majitele, který zde tráví velkou část času. K tomu byly přidány dostatečné úložné prostory a plně funkční kuchyň, která podporuje autonomii a praktičnost tohoto studia.

Studio Holubice je dokonalou ukázkou toho, jak lze i v omezeném prostoru vytvořit multifunkční, pohodlné a esteticky přitažlivé bydlení, které uspokojí jak pracovní, tak osobní potřeby.

Fotografie projektu

Prohlédněte si další fotografie tohoto projektu.